News detail

Carnival på Mallorca 2020

Karnevalet på Mallorca er en tid til store fester! Med begyndelsen af fasten finder dette års karnevalfejring sted over hele øen og i Palma i weekenden fra 21. til 23. februar 2020.

Karnevalet på Mallorca er kendt som "Els Darrers Dies" (de sidste dage), hvilket afspejler det faktum, at dette er de sidste dage med at spise kød før fasten blev afholdt, og byerne og landsbyerne på øen fejrer det med en årets største fiestas. Fokus for festlighederne er karnevaloptoget (der er endda to, børnenes parade "Sa Rueta" og paraden for voksne "Sa Rua"), hvor musikband, vogne, kostumer, masker og mange danser udføres. Det er et farverigt og lykkeligt træk. Den største og mest sprudlende parade finder naturligvis sted i Palma.

Palma fejrer Sa Rua og Sa Rueta på forskellige dage i år. Rådhuset har besluttet at adskille de to festivaler for ikke at koncentrere sig om en dag som før. Sa Rua 2020 finder sted søndag den 23. februar om eftermiddagen med en parade af parader og flyder gennem centrum af Palma. Også i år vælger en jury de bedste kostumer i forskellige kategorier, og præmierne annonceres efter paraden. Søndag 16. februar, mellem kl. 11 og 14, bliver Sa Rueta 2020 igen La Rambla, Carrer Unión, Plaza del Mercat, Plaza Weyler, Plaza Joan Carles I, Jaime III, El Borne, Plaza de la Reina og / eller Fyld Hort del Rei med børns spil og underholdning.

WhatsApp Support